kalles andra inlägg

idag när jag fo in på dominiques blogg så såg jag vem till vilka bloggar som hon har länkat till så sto det sam & co. och då blev ja sur fö att de va min ide att göra en blogg me richard så att vi skulle få mera läsare en dominique men de värkar inte gå så som vi tänkte :D. men idag har det vari den tråkigaste lördagen ever :S

jånäalltsåva? ERIC BLOGGAR FÖRSTA GÅNGEN!!!!!!!!!!

Alltså de e no som jag som bloggar alltså eric. jag bloggar fö första gången för att påskharen tvingade mig. idag är onsdag och de e en kiva dag. takohej leverpasteij.

si på dehe!!! o hör på dehe!!! sku kanske också va bra


richard skriver (alltså edwin gästbloggar, o kan int någo)

kx e tuusen gånger bättre en ktm :) edda e chill

-

BOIJ!

RICHARD, JOO TYP FEMTE..... NÄ FJÄRDE VA DE!!!

okej, först och främst ska vi nämna felicia eriksson. nåjaa nu kan vi börja, vi e hos arttu o har kalas, de e jätteskoj, vi hör på sven-bertil taube's sjösalavals. Jag var idag och såg på Petsson och Findus äter. Den ger jag sex på badstrand utan skydd. eller som allas vår kära TOBIAS ANDTBACKA skulle säga, sex storlek 47 skor! :) öömm joo, kalles vin e slut o han e jättearg, han tar livet av sig förrän kvällen är slut. kommentar från tjockisen själv! kim är vittus homo, fellu har tagit min el camino, nej el plapla nej, richard rättar, EL TIEMPO! nu far kalle ut på en livsförkortande sticka. edda tillägger att han också vill bli skriven om och att han är jättesöt och att kx är vittuuus bra, MEN inte bättre än ktm :) tack för mig, hejdå!

Ellen e ********* ******* ****

Eftersom det var en liten tjej (ellen lehtimäki?) som ville ha ett inlägg om sej så ska jag (fredricckkii) o Samii skriva ett. hon är en kulinarisk tjej med eftersmak av vitlök och en halv carbonstänkskärm. Dock inte svetsad eller på något sätt myggbekämpad. Richard tillägger att hon luktar rostskyddstektyl. Nu var det allt, på riktigt! Moro hei japp murjens

VittOs gääsin

Här e sami å freddrikki som talar. Vad ska vi skriva? det är frågan, att skriva eller inte skriva?! Vi har en trevlig kväll med grabbZen hos *********************(Runar aka Richard) Richard e vittOs i gääsin å kommer att spy snart tror hande freddriKK. I övrigt är det en trevlig kväll och vi kommer inte ännu att sätta upp outfiten för kvällen, men vi kan säga att den är fenomenalruskigt vacker! :) :) :) Nu ska vi ta upp ett angeläget tema också, nämligen är isabella söt? Fredrik röstar nej och sam lägger ner sin röst. Vad tycker ni? Ni kan inte vinna nånting men ni måst ge oss er respons iallafall, annars kommer det att hända otroligt onda saker till er. Det var allt från lika mycke Sam som fredrik men Sam har omformulerat orden så att det inte blev som Fredrik ville :) !!

RICHARD SKRIVER SITT, JA TRO DET ELLER EJ TREDJE INLÄGG!!!

tjoooooooosan! tänkte dra till med ett lite annorlunda inlägg nu, på latinska sådär för att delvis fira mitt tredje inlägg och delvis för att denna blogg är över en vecka gammal! :o ,eller väntas nu, det skulle bli aningen invecklat så nöjer mig med ett uttryck, Acta non verba. Sagt och gjort, blir inte mycket mer skrivet här nu idag, ni får nöja er med ett videoklipp! :)

Voivoi kalles första inlägg

Här sitter jag hos Sami Slemboy och ska skriva mitt första inlägg då alla bara klagar på mig för att jag inte skriver. Men på riktigt så har jag bara glömt bort att vi hade en blogg! :) Det är söndag och ingen vet vad vi ska göra och Kim säger att det är höstlov men det är det inte! Helgen har varit ganska boring hittills och söndagen kommer antagligen inte att bli något bättre. 
Nåja mitt första inlägg tog slut här och stavningspolisen är Sami Sähkömies!!
Sam och Richards inlägg är inte nära heller lika bra som det här.
Hejdå/Kalle®          Ω

bloggens första kara-inlägg ; inlägg av rikti kaar!

som ni säkert förstår , så e de int nån vanlig jappe som skriver idag, det är nämligen en lite skojig prick som heter fredrik. Ni kan se hans söta nylle längre ner på sidan. Idag ska jag och resten av bloggpersonalen partaja o kalasa!

Lite om dagens outfit, den är fin !

Tänkte också behandla ett angeläget ämne : vad är en människa värd? En citroen med läderbänkar? 13 vedförråd med tillhörande svångremmar? Förutsatt att man får med personen i frågas morbror?
Diskutera gärna! ni kan också ringa mej på numret 044-56ollon,megalosaurus . Du kan vinna en drastisk åtgärd alternativt en väska som jag stickat själv.  Kommer annonsera vinnaren när jag lärt mej sticka! Det var allt för mej gott folk, sov gott, rulla försiktigt, och använd bilbälte! Och kom framförallt ihåg att inte köpa grisen i stocken!

HELG

Alla väntar med spänning på Kalles första inlägg här nu hoppas jag. Men kom ihåg att den som väntar på någå gott så väntar aldrig för länge. Å hans första inlägg kommer att bli bra bara han gör ett. Gårdagens besökarrekord blev 54 om ja minns rätt, prima. 
PeaCe 0uT biAtcheeeeS / sami sähkömies

RICHARD SKRIVER SITT ANDRA INLÄGG!!!

hej bloggen, nu e ja här igen! de e alltså richard som skriver nu om ni på något sätt råkade missa rubriken, i såna fall så upprepar jag, RICHARD SKRIVER SITT ANDRA INLÄGG!!!

nåjoonå ja sitter nu här i skolans pc-sal och har därför inte tillgång till min dagens outfit bild, tyvärr. Men uppdaterar med den så fort jag kommer hem (: . ja har alltså hål nu, har haft de sedan kl. 10:30 ungefär så man har börjat vänja sig vid ledigheten nu. 

okej, dehär blev mera flumm än inlägg nu men ((((;, häjdåååååååå! :)


Jah!

Nåjaa, de börjar ju ta sig. Besökarrekord, 41 stycken hittills å vårt första inlägg kom i förrgår! Keep it up hörni!
/ Sam å Richard

------->

Vi tackar Richard för ipoden han satte till på sidan, mera mycket bra låtar kommer senare nångång!



RICHARD SKRIVER SITT FÖRSTA INLÄGG!!!

tänkte dra till med ett litet inlägg jag nu också, de e alltså int sam, int kalle, int fredrik utan richard som skriver nu. de e jag som ha skapa vår underbara header, ja lyckades bara int få dit den ordentlit så ddominique fick fixa de :) , sen så på tal om segelbåtar som sam tycks ha så negativ inställning mot så måst jag ju ta och säga att igår så va folk från min skola (övis gymnasie sådä btw!) och seglade med den och det lär nog ha varit riktigt skoj! nåjoonå de va väl så gott som mitt inlägg de, kan ju ta och tipsa om en utmärkt blogg som jag följer med till 100% och även får inspiration från, finns två med närmare eftertanke: http://dynamoteini.blogg.se och http://jennysabel.blogg.se.

nåjoo, tack och adjö från min sida tills vidare!

FREDRIK HAR OCKSÅ ETT FINGER MED I DETHÄR SPELET